Aanbiedingen

(Zakelijke) kerstkaarten: de nieuwe collecties zijn weer binnen!

(Zakelijke) Kerst- & Nieuwjaarskaarten 2017-2018

Met een onpersoonlijk e-mailtje naar uw klanten komt u er aan het eind van het jaar niet meer vanaf. En dat is toch ook niet de bedoeling: u wilt uw klanten tenslotte bedanken voor de prettige samenwerking en zorgen dat zij, ook in het komende jaar, aan u denken. Daarnaast zou het ook wel erg leuk zijn als anderen uw unieke kerstkaart of nieuwjaarkalender aan de muur of op het bureau van uw klant zien staan en denken: “dat wil ik ook wel… “.

Maak van uw zakelijke kerstkaart uw visitekaartje. Of blijf zelfs het hele jaar door zichtbaar en geef een op uw huisstijl afgestemde bureaukalender als nieuwjaarsgeschenk!

De nieuwe collectie’s zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten staan voor u klaar. Ook met diverse kaarten waarmee u een goed doel steunt. Deze kaarten zijn op maat te maken met uw persoonlijke tekst en bedrijfslogo. Graag geven we deze bij u af zodat u in alle rust een keuze kunt maken en de bedrukking met onze adviseur kunt bespreken. Bekijk de verschillende collecties online:

Natuurlijk  helpen we u ook graag verder met uw eigen ontwerp. Graag drukken we eerst een proef voor u uit. Dan weet u precies wat uw klant op de mat krijgt…

 

 

 

Het ideale nieuwjaarsgeschenk: de gepersonaliseerde bureaukalender

mailchimp kerst

365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 60 minuten per uur zichtbaar zijn voor jouw (toekomstige) klanten. En tegelijkertijd iets leuks en unieks op tafel zetten zodat je klanten zich gezien en gewaardeerd voelen? Dat klinkt als een wel heel bijzonder (lees en dus prijzig) oudejaarsgeschenk. Mooi niet dus.
Wij passen deze staande bureaukalender graag zonder verdere kosten aan jouw bedrijf aan. O ja, ook handig: we leveren ze plat aan dus je kunt de bureaukalenders zelfs via de post versturen…

gratis drukproef

10% korting op geboortekaarten

Wij hebben bij verschillende verloskundigepraktijken in de regio 10%kortingsflyers liggen. Vraag er naar bij je verloskundige. Bij inlevering hiervan ontvang je 10% korting korting verloskundigkundigepraktijkop je bestelling! Meer weten? Kom gewoon eens langs om de verschillende collecties en mogelijkheden te bekijken. Ook eigen ontwerpen zijn van harte welkom. Wij maken altijd eerst een proef, zodat je weet wat je krijgt (in dit geval dan ;-)).

Bouwtekeningen printen: klaar terwijl u wacht

lux bouw

Meer weten

Meer weten, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte voor een grotere oplage of terugkerende opdracht opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar info@drukkerijluxor.nl.

 

 

slogan1

Digitaal drukken van uw huisstijl: kleine oplages, hoge kwaliteit en een proefje vooraf… bv 250 vel briefpapier voor €55,-

lux digitKlinkt dat u goed in de oren? Dan is digitaal drukwerk iets voor u!

Bent u een beginnende ondernemer, of heeft u gewoon geen behoefte aan of ruimte voor grote hoeveelheden briefpapier, enveloppen en visitekaartjes? Dan bieden wij u de optie uw huisstijl digitaal in full color te laten drukken. Voordeel hiervan is de lage prijs en korte levertijd. Daarnaast maken wij graag voor u een proefdruk zodat u kunt zien hoe de kleuren van uw huisstijl eruit gaan zien. Dan weet u waar u aan toe bent.

Meer weten

Meer weten, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar info@drukkerijluxor.nl.

 

 

slogan1

Pimp je (visite)kaart!

Maak je (visite)kaarten net even extra met bijvoorbeeld:

– uniek & opvallend papier: kraftpapier, parelmoerkleurig of met een reliëf erin zoals conquerorbond
– afwerken met glans- of mat laminaat voor extra bescherming of een opvallend effect
– 1, 2, 3 of 4 ronde hoeken

Ook heel betaalbaar in kleine oplagen! Kom gewoon even langs of vraag een offerte aan!

rondehoek uvlakkraftliner

printen op KRAFT PAPIER

Dat kan! Kraftpapier kan door onze drukkerij digitaal bedrukt worden. Hierdoor kunnen wij snel leveren (belangrijk bij geboortekaartjes), is een proef geen probleem (handig, dan weet je waar je aan toe bent) en zijn ook kleine oplagen heel betaalbaar.

Het Kraftpapier is een stevig bruin pakpapier wat met zijn grove vezel en herkenbare bruine kleur gebruikt wordt voor opvallende kaartproducties. Een uitgekiend design wat specifiek voor deze kartonsoort is ontworpen kan een prachtig product opleveren. Houdt bij deze papiersoort altijd rekening dat drukinkt transparant is en dat de bruine kleur van het papier altijd zichtbaar blijft door het drukwerk heen. In principe zullen donkere, dekkende kleuren het meest duidelijk overkomen. Er kan niet met wit gedrukt worden, dat is altijd de kleur van het papier, in dit geval dus bruin.

Geschikt voor onder andere: visitekaarten, luxe uitnodigingen, labels, geboortekaartjes, prijskaartjes
Het Kraftpapier is verkrijgbaar in 290 grs.

kraftliner kraft2

studenten: altijd 10% korting bij Luxor

Studeer jij ook? Op vertoon van je studentenkaart krijg jij altijd 10% korting in onze printservice.

Niet geldig op lopende acties.
Speciaal voor studenten

Speciaal voor studenten