Aanbiedingen

10% korting op geboortekaarten

Wij hebben bij verschillende verloskundigepraktijken in de regio 10%kortingsflyers liggen. Vraag er naar bij je verloskundige. Bij inlevering hiervan ontvang je 10% korting korting verloskundigkundigepraktijkop je bestelling! Meer weten? Kom gewoon eens langs om de verschillende collecties en mogelijkheden te bekijken. Ook eigen ontwerpen zijn van harte welkom. Wij maken altijd eerst een proef, zodat je weet wat je krijgt (in dit geval dan ;-)).

Bouwtekeningen printen: klaar terwijl u wacht

lux bouw

Meer weten

Meer weten, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte voor een grotere oplage of terugkerende opdracht opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar info@drukkerijluxor.nl.

 

 

slogan1

Digitaal drukken van uw huisstijl: kleine oplages, hoge kwaliteit en een proefje vooraf… bv 250 vel briefpapier voor €55,-

lux digitKlinkt dat u goed in de oren? Dan is digitaal drukwerk iets voor u!

Bent u een beginnende ondernemer, of heeft u gewoon geen behoefte aan of ruimte voor grote hoeveelheden briefpapier, enveloppen en visitekaartjes? Dan bieden wij u de optie uw huisstijl digitaal in full color te laten drukken. Voordeel hiervan is de lage prijs en korte levertijd. Daarnaast maken wij graag voor u een proefdruk zodat u kunt zien hoe de kleuren van uw huisstijl eruit gaan zien. Dan weet u waar u aan toe bent.

Meer weten

Meer weten, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar info@drukkerijluxor.nl.

 

 

slogan1

Pimp je (visite)kaart!

Maak je (visite)kaarten net even extra met bijvoorbeeld:

– uniek & opvallend papier: kraftpapier, parelmoerkleurig of met een reliëf erin zoals conquerorbond
– afwerken met glans- of mat laminaat voor extra bescherming of een opvallend effect
– 1, 2, 3 of 4 ronde hoeken

Ook heel betaalbaar in kleine oplagen! Kom gewoon even langs of vraag een offerte aan!

rondehoek uvlakkraftliner

printen op KRAFT PAPIER

Dat kan! Kraftpapier kan door onze drukkerij digitaal bedrukt worden. Hierdoor kunnen wij snel leveren (belangrijk bij geboortekaartjes), is een proef geen probleem (handig, dan weet je waar je aan toe bent) en zijn ook kleine oplagen heel betaalbaar.

Het Kraftpapier is een stevig bruin pakpapier wat met zijn grove vezel en herkenbare bruine kleur gebruikt wordt voor opvallende kaartproducties. Een uitgekiend design wat specifiek voor deze kartonsoort is ontworpen kan een prachtig product opleveren. Houdt bij deze papiersoort altijd rekening dat drukinkt transparant is en dat de bruine kleur van het papier altijd zichtbaar blijft door het drukwerk heen. In principe zullen donkere, dekkende kleuren het meest duidelijk overkomen. Er kan niet met wit gedrukt worden, dat is altijd de kleur van het papier, in dit geval dus bruin.

Geschikt voor onder andere: visitekaarten, luxe uitnodigingen, labels, geboortekaartjes, prijskaartjes
Het Kraftpapier is verkrijgbaar in 290 grs.

kraftliner kraft2

studenten: altijd 10% korting bij Luxor

Studeer jij ook? Op vertoon van je studentenkaart krijg jij altijd 10% korting in onze printservice.

Niet geldig op lopende acties.
Speciaal voor studenten

Speciaal voor studenten